Over onze Partners

IoT is zich wereldwijd op razend tempo aan het ontwikkelen. Nieuwe, intelligent geïntegreerde concepten maken een verschil in veel marktsegmenten. Om succesvol te zijn,is het belangrijk om op te vallen en iets nieuws te kunnen bieden. De IoT connectiviteitsdiensten van vandaag zijn meer dan alleen een simkaart, veel meer. Dankzij onze uitgebreide ervaring op het vlak van IoT heeft Sim Services een partnerprogramma ontwikkeld. Exclusief voor hen die op willen vallen.


Simkaarten

We leveren simkaarten in verschillende vormen en kwaliteitsgradaties; business, industrieel of chip sim (MFF2-VQFN8). Onze simkaarten worden geleverd in een 3-in-1 formaat (2FF-mini, 3FF-micro, 4FF-nano) wat betekent dat deze in elk type device geplaatst kunnen worden omdat de simkaart qua formaat kan worden aangepast voor deze wordt geïnstalleerd. Onze simkaarten kunnen wereldwijd worden gebruikt, multi-provider en multi-netwerk, gebaseerd op uw voorkeuren. Dankzij de aanpasbare rate plans die we bieden heeft u maximale flexibiliteit om uw betaalstructuur aan te passen aan de behoefte van uw eindklanten. Daarnaast werken we niet met een doorlooptijd, als u vandaag bestelt is het ons doel om dezelfde dag uw bestelling te verzenden.

Virtuele Infrastructuur

We bieden een volledig geo-redundante virtuele infrastructuur, inclusief RADIUS setup voor private fixed IP adressen op al uw simkaarten, een private APN, verschillende VPN oplossingen, monitoring van netwerk componenten en een snelle setup.

Management en analytics

Om de controle te houden, is een functioneel management platform essentieel. Hiermee heeft u de mogelijkheid om de simkaarten van uw eindklanten te managen of hen te voorzien van een eigen account om dit mee te doen. Monitor het verbruik, plaats triggers die u notificeren bij afwijkend gedrag, krijg toegang tot real-time statusoverzichten, pas direct zelf een simkaart status aan; deze en meer functies zijn beschikbaar met onze management tools. Omdat u toegang heeft tot alle verbruiksgeschiedenis van uw simkaarten kunt u sneller achterhalen wat voor verbruiksplan de beste match is bij uw klantpropositie. Daarnaast kunt u het management platform koppelen aan andere online omgevingen door middel van API integratie.

24/7 support

Onze support desk wordt bemand door ervaren support engineers. Zij staan gereed om u van advies, assistentie of elk ander type gewenste support te voorzien. Daarnaast bieden we zelfs de mogelijkheid om deze support service ‘white labelled’ af te nemen.

Facturatie management

Als u flexibele rate plans aanbiedt maakt u uw eindklanten blij, maar levert dat voor u wel meer druk op in uw administratieve processen. We bieden u een platform waarmee u een complex billing systeem juist op een eenvoudige manier op kunt zetten, of waarmee u kunt kiezen voor een billing systeem wat volledig outsourced is. Flexibiliteit voor uw klanten, geen hoofdbrekens voor u.

eSIM (eUICC) oplossingen

‘Embedded Sim’ of ‘Embedded Universal Integrated Circuit Card’ refereert naar een relatief nieuwe technologie die het mogelijk maakt om draadloos een andere provider te selecteren voor uw simkaart. U zit hiermee niet meer vast aan een specifieke operator. En hierbij helpen we u met het managen van de te wisselen provider profielen op uw simkaarten. Deze oplossing voldoet aan de open standaarden zoals aangegeven door de GSMA eSIM specificatie en eSIM Remove Provisioning Architecture.


Partnerships

Door de internationale groeistrategie van Sim Services staan we op het moment open voor nieuwe samenwerkingsverbanden en partners. Hieronder vallen M2M/IoT connectivity resellers, system integrators, corporaties en Original Equipment Manufacturers. Vraagt u zich af wat de beste manier is om een duurzame, flexibele en veilige connectiviteits service door te voeren? En hoe u zich dankzij onze connectivity producten en diensten kunt differentiëren met uw product of dienst propositie? Waarom ontdekt u niet vandaag nog de mogelijkheden?