Over Sim Services

Sim Services is in 2009 ontstaan als spin-off van e-office. Binnen deze netwerkorganisatie, die zich richt op digital workspaces, bleek bij meerdere klanten behoefte te bestaan aan een Machine to Machine (M2M) en Internet of Things (IoT) kennispartner. Om de gewenste flexibele connectiviteitsoplossingen te kunnen bieden is Sim Services opgericht: een M2M en IoT specialist met een hoog kennisniveau, die altijd optimaal bereikbaar is en ook in de projectfase kan adviseren, simkaarten kan monitoren en niet afhankelijk is van één Mobiele Network Operator.

Inmiddels is Sim Services uitgegroeid tot dé onafhankelijke leverancier van simkaarten en dienstverlener op het vlak van M2M en IoT communicatie. Wij bieden ondersteuning van advies tot implementatie en denken constructief met onze klanten mee op het vlak van optimale dataoverdracht. De activiteiten van Sim Services zijn zowel gericht op de Benelux, Europa als daarbuiten. Door goede roaming afspraken met onze Mobiele Netwerk Operators en een hoog inkoop volume zijn wij in staat om zeer scherpe (inter)nationale tarieven te bieden.

Wij hebben ons verder ontwikkeld tot een servicegerichte organisatie met veel aandacht voor persoonlijke waarden van zowel klanten als medewerkers. Opgeteld bij een kundige support, een goede bereikbaarheid en bovenal een snelle interactie, maakt dat we klanten op het vlak van M2M en IoT connectiviteit volledig kunnen ontzorgen. Ons motto is dan ook: IoT made easy!

In de toekomst zullen de ontwikkelingen binnen de marktsector elkaar snel blijven opvolgen. Daarom zal Sim Services zich de komende jaren naast het verzorgen van connectiviteit, verder toeleggen op de dienstverlening en conceptontwikkeling om zo onze toegevoegde waarde verder uit te breiden en onze relaties zo goed mogelijk van dienst te blijven zijn.

Meer over andere onderwerpen