Sim Services wordt Wireless Logic Benelux

Sim Services wijzigt haar naam, en wordt Wireless Logic Benelux vanaf 1 mei 2021

De wereld van het Internet of Things staat niet stil, en Sim Services daardoor ook niet. De opkomst van nieuwe producten, technologieƫn en partnerships creƫert tegelijkertijd nieuwe kansen voor groei en ontwikkeling.

Op het vlak van nieuwe partnerships hebben we bijzonder nieuws te melden; Sim Services gaat namelijk van naam veranderen. Met ingang van 1 mei 2021 gaan we verder onder de naam Wireless Logic Benelux. Dit is een logische stap na de fusie van Sim Services met Arkessa in Q3 2020, en de opvolgende overname van Sim Services/Arkessa door de Wireless Logic Groep.

Voor u als klant of businesspartner zal deze verandering van naam geen verdere merkbare gevolgen hebben; er zal buiten onze naam niets veranderen aan de diensten die we leveren en het service- en supportniveau wat u al van ons gewend bent. Wel worden de mogelijkheden voor ons uitgebreid om u in de toekomst van nieuwe diensten en connectivity producten te kunnen voorzien. Wij blijven dan ook uw servicegerichte connectivity partner voor alle IoT vraagstukken en de invulling van uw connectiviteit behoeften.

Indien u nog verdere vragen heeft met betrekking tot de naamsverandering en samenwerking met Wireless Logic, horen we het graag! Neem in dat geval contact op via het contactformulier

Meer over andere onderwerpen