Contact

Sim Services gelooft in korte communicatielijnen en direct, persoonlijk contact. Tijdens kantooruren is Sim Services telefonisch bereikbaar op +31 (0)88 035 0000. Voor contact buiten kantooruren raden we u aan om het contactformulier op deze pagina te gebruiken om onze sales consultants of support desk te bereiken, afhankelijk van uw type verzoek.

Contact met onze sales consultants

In het contactformulier op deze pagina kunt u direct contact opnemen met ons sales team. Heeft u behoefte aan een IoT connectiviteitsoplossing maar weet u niet zeker waar te beginnen? Heeft u interesse in het ontvangen van een Sim Services testkit of een op maat gemaakte offerte? Zoekt u een simkaart oplossing binnen een specifiek budget? Voor deze en soortgelijke vragen kunt u terecht bij onze sales consultants.

Contact met onze support desk

In het contactformulier op deze pagina kunt u direct contact opnemen met onze support desk. Heeft u een probleem met het werkend krijgen van uw device met onze simkaart? Wenst u assistentie bij gebruik van het Jasper Control Center? Lijkt uw device meer usage dan verwacht te genereren? Voor deze en soortgelijke vragen kunt u terecht bij onze support desk.

Contactformulier