Controle

Sim Services helpt u bij het voorkomen van problemen en zorgt dat u niet voor verrassingen en onverwachte kosten komt te staan. Via Jasper Control Center, het meest uitgebreide online management platform in de markt, houdt u de controle over uw M2M of IoT applicaties. Zo bent u tijdig op de hoogte van onverwacht dataverbruik, kunt u de status van uw kaart(en) zien bij een mogelijke storing en u heeft altijd een compleet overzicht van het verbruik van uw systemen over een bepaalde periode.

Het Jasper platform biedt vele mogelijkheden. U ziet bij elke kaart direct wat het totale verbruik gedurende de kalendermaand is, of de kaart ge(de)activeerd is, wanneer deze in gebruik is genomen en meerdere vrije velden waar u zelf referenties kunt plaatsen. U kunt op elke kaart een diagnose uitvoeren die informatie geeft over de huidige status, of met de Spotlight functie de volledige verbruiksgeschiedenis bekijken. Triggers zijn door Sim Services voor u in te stellen die u op de hoogte houden bij specifiek simkaartgedrag. Ook zijn totaaloverzichten voor uw eigen administratie te downloaden.

Wilt u de werking van het Jasper managementplatform zelf ontdekken? Vraag dan een gratis testsim aan; neem vandaag nog contact op via het contactformulier.