Maatwerk

Op het vlak van M2M of IoT toepassingen is geen klantvraag ooit dezelfde. Daarom zijn onze oplossingen altijd maatwerk. En zoeken we altijd net even verder om de beste oplossing voor u te vinden. Op basis van uw wensen rekenen we vervolgens alle opties door bij meerdere providers zodat u kunt kiezen voor de oplossing die voor u het beste uitpakt. Zowel technisch als financieel.

Een oplossing kan liggen in een combinatie van GPRS, SMS, Voice of CSD, met of zonder multinetwerk-functionaliteit. Soms is een bundel-oplossing, Pay As You Go of een Prepaid optie beter. Wordt de applicatie nationaal of internationaal ingezet? Moet de routering van het dataverkeer wel of niet beveiligd zijn? Maatwerk bieden we namelijk ook op het op het vlak van data-beveiliging. Dat kan o.a. draadloos, bedraad of op simkaartniveau.

Als onafhankelijke specialist op het gebied van M2M en IoT connectiviteit bekijken we samen met u alles wat voor uw applicatie van belang is. Omdat daarbij de simkaart- en verbindings-instellingen afhankelijk zijn van meerdere factoren, configureren we deze altijd op maat voor u. Van simkaartprofielen tot automatische notificaties en VPN verbindingen. Zo zorgen we voor optimale resultaten in uw specifieke situatie, en biedt u meerwaarde aan uw eindklanten.

Bent u benieuwd op welke vlakken we voor u maatwerk kunnen leveren? Neem vandaag nog contact op via het contactformulier.