English Nederlands Deutsch

Controle

Sim Services helpt u bij het voorkomen van problemen en zorgt dat u niet voor verrassingen en onverwachte kosten komt te staan. Via Jasper Control Center, het meest uitgebreide online management platform in de markt, houdt u de controle over uw M2M of Internet of Things (IoT) applicaties. Zo bent u tijdig op de hoogte van onverwacht dataverbruik, kunt u de status van uw kaart(en) zien bij een mogelijke storing en u heeft altijd een compleet overzicht van het verbruik van uw systemen over een bepaalde periode.

Het Jasper platform biedt vele mogelijkheden.U ziet bij elke kaart direct wat het totale verbruik gedurende de kalendermaand is, of de kaart ge(de)activeerd is, wanneer deze in gebruik is genomen en meerdere vrije velden waar u zelf referenties kunt plaatsen. U kunt op elke kaart een diagnose uitvoeren die informatie geeft over de huidige status, of met de Spotlight functie de volledige verbruiksgeschiedenis bekijken. Triggers zijn door Sim Services voor u in te stellen die u op de hoogte houden bij specifiek simkaartgedrag. Ook zijn totaaloverzichten voor uw eigen administratie te downloaden.

Wilt u de werking van het Jasper managementplatform zelf ontdekken? Vraag dan een gratis testsim aan door contact op te nemen via onderstaande knop. De gratis test simkaart geeft u tijdens uw testperiode onbeperkt toegang tot een eigen account op dit platform zodat u alle functionaliteiten zelf kunt ervaren.